•   Blog   
  •   Blog   

Društvena odgovornost

SZR Metalac

SZR Metalac kao odgovorna i inovativna kompanija čiji tim je svestan odgovornosti prema sebi i drugima, konstanto se trudi da svojom kreativnošću i prema svojim mogućnostima podržava akcije koje će doprineti zajednici u kojoj će trajno poslovati razvijati se.

Zato i jesmo Vaš siguran partner i pravi izbor.

Metalac d.o.o. kao odgovorna i inovativna kompanija čiji tim je svestan odgovornosti prema sebi i drugima, konstanto se trudi da svojom kreativnošću i prema svojim mogućnostima podržava akcije koje će doprineti zajednici u kojoj će trajno poslovati razvijati se. Zato i jesmo Vaš siguran partner i pravi izbor.

Međutim, mnoge kompanije smatraju da postoje samo na tržištu, Metalac d.o.o. zna da postoji i u sredini u kojoj posluje. Važan aspekt u delovanju UPLINK-a predstavlja i društvena odgovornost i briga za pozitivne vrednosti u društvu.

Kao društveno odgovorna kompanija, naročito vodi računa o budućnosti nove generacije.

UPLINK je kompanija koja u potpunosti prepoznaje značaj i neophodnost društveno odgovornog ponašanja i nastoji da ukupnom etikom svog poslovanja ostvari poziciju poštovanog člana društvene zajednice kojoj pripada.

Društveno odgovorno ponašanje UPLINK-a je usvojeno kao poslovni princip koji ostvaruje kroz kvalitet proizvoda i usluga koje pruža, razvoj zaposlenih, očuvanje životne sredine i odnose sa društvenom zajednicom.

Uvek spremni da Vas posavetujemo i odgovorimo na sve vaša nedoumice i pitanja.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, budite slobodni i pozovite nas, pošaljite upit putem kontakt forme ili nam pošaljite zahtev za ponudu.

Lasersko sečenje je garancija kvaliteta proizvoda, bilo da je u pitanju proizvodnja prototipa ili serijska proizvodnja. Mašine poslednje generacije omogućavaju efikasnost, visok kvalitet i vrlo brzu isporuku. Dugogodišnje iskustvo i tradicija su temelj našeg prilagođavanja svim vrstama i potrebama naših klijenata čak i onim najzahtevnijim.

Zahtev za ponudu