•   Blog   
  •   Blog   

Misija i vizija

SZR Metalac

Kvalitetan proizvod i kvalitetna usluga sečenja metala uz najoptimalnija i najkvalitetnija rešenja za sve Vaše potrebe.

Naša misija je da postanemo lider u oblasti laserskog sečenja metala, koristeći najsavremeniju opremu i tehnologiju za rad. Želimo da pružimo visokokvalitetne usluge našim klijentima, koji su nam uvek na prvom mestu.

Od osnivanja kompanije pre više od 18 godina, kompanija se razvijala vrlo dinamično, prelazeći mnoge nacionalne granice u vidu partnerske saradnje sa kompanijama iz inostranstva. Naša vizija je da postanemo pouzdani partner za sve naše klijente, pružajuci im usluge laserskog sečenja metala na najvišem nivou. Želimo da budemo sinonim za preciznost i kvalitet u ovoj oblasti, stvarajući dugoročne i pouzdane veze sa našim klijentima.

Takođe, imamo i sopstveni transport koji nam omogućava da lako i efikasno dostavimo proizvode na odredište. Ovaj aspekt naše usluge trasporta je od velike važnosti za nas, jer nam omogućava da pružimo kompletnu ponudu za sve naše klijente, bez obzira na to gde se nalaze na teritoriji Republike Srbij.

Ukupno, naša misija i vizija su usmerene ka tome da postanemo lider u oblasti laserskog sečenja metala, pružajuci kvalitetne i precizne usluge, te stvarajući dugoročne i pouzdane veze sa našim klijentima.

Ideje konstantnog profesionalnog pristupa svakom segmentu poslovanja je ono sa čim se rukovodimo u pravom smislu naše misije što nam predstavlja najbitniju smernicu u svakodnevnom radu. Za naše klijente i poslovne partnere ova izjava o misiji služi kao važan znak koji će im pokazati da smo kompanija koja je usmerena ka budućnosti i težnji ka liderstvu u industriji obrate metala.

Naša vizija pre svega je efikasan, stabilan i društveno odgovoran poslovi sistem.

Ono što nas ističe kao budućeg lidera na polju industrije sečenja metala jeste konstantno unapređenje tehnologije i obučavanje novih timova, proširivanje uslužno proizvodnog asortimana i stalno poboljšanje kvaliteta svih naših dodatnih usluga.

Kao kompanija koja se bavi laserskim sečenjem metala, radimo sa klijentima iz cele Srbije i država u regionu. Imamo širok spektar proizvoda i usluga koje pružamo, a naš cilj je da pomognemo našim klijentima da postignu maksimalno svoje uspeh u svom poslu.

Sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti, spremni smo da pružimo stručnu podršku i savet našim klijentima iz Srbije i državama regiona.

Brojevi koje govore o nama

Ukratko
0+
Zadovoljnih kompanija / klijenata
0
USPEŠNO REALIZOVANIH PROJEKATA
0+
GODINA VAŠ POUZDAN I SIGURAN PARTNER
0%
ODGOVARAMO SVIM IZAZOVIMA OBRADE METALA
Zahtev za ponudu