•   Blog   
  •   Blog   

Ostale usluge

SZR Metalac

Ostale usluge - SZR Metalac

PROIZVODNJA METALNIH KONSTRUKCIJA I NJIHOVIH DELOVA

Bravarsko-zavarivački radovi svih vrsta su deo naših zaokruženih uslužnih procesa. Bez obzira da li Vam je potrebno popravka i ojačanje postojećih konstrukcija ili izrada potpuno novih metalnih delova, možete se osloniti na nas.

Uz našu široku paletu usluga u oblasti laserskog sečenja, plazma sečenja, gasnog rezanja, CNC savijanja lima i transporta, SZR Metalac se ponosi i mogućnostima zavarivanja i bravarsko-zavarivačkim radovima.

Naš tim iskusnih stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti obezbeđuje visok nivo veštine i preciznosti u zavarivanju. Bez obzira na vrstu materijala ili obim posla, SZR Metalac je tu da pruži pouzdane i kvalitetne zavarivačke usluge koje ispunjavaju najstrože standarde.

Bravarsko-zavarivački radovi svih vrsta su deo naših zaokruženih uslužnih procesa. Bez obzira da li Vam je potrebno popravka i ojačanje postojećih konstrukcija ili izrada potpuno novih metalnih delova, možete se osloniti na nas.

Naša posvećenost kvalitetu i preciznosti ogleda se u svakom projektu koji preuzimamo. SZR Metalac je tu da Vam pruži sveobuhvatne usluge u svetu obrade metala i materijala, uključujući i zavarivanje i bravarsko-zavarivačke radove. Kontaktirajte nas sa svojim zahtevima i prepustite nam da pružimo rešenja koja će ispuniti sva Vaša očekivanja.

KVALITET

POVERENJE

INOVATIVNOST

POUZDANOST

Pošaljite zahtev za ponudu ili naručite uslugu sečenja metala on-line

Po zaprimanjeu zahteva za ponudu ili narudžbenice odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku. 

Za kreiranje zahteva za ponudu ili porudžbinu online potrebno je uneti određene informacije kao što su vrsta lima, debljina lima, količina, željeni rok izrade i upload skice / crteža.

Proizvodnja

Jedan deo atmosfere iz našeg proizvodnog objekta.

Brojevi koje govore o nama

Ukratko
0+
Zadovoljnih kompanija / klijenata
0
USPEŠNO REALIZOVANIH PROJEKATA
0+
GODINA VAŠ POUZDAN I SIGURAN PARTNER
0%
ODGOVARAMO SVIM IZAZOVIMA OBRADE METALA

Lasersko sečenje metala se koristi za precizno oblikovanje metala

Lasersko rezanje metala se često koristi za precizno oblikovanje pojedinačnih obrađenih komada metala i prototipova, jer omogućava visoku preciznost i brzinu rada.

Lasersko sečenje metala, plazma sečenje i gasno rezanje se mogu koristiti za oblikovanje različitih vrsta predmeta, uključujući:

  • Namenske delove za mašine i opremu
  • Delove za proizvode za domaćinstvo i kancelarijske potrebe
  • Reklamne panoe i svetlosne rasvete
  • Namenske delove za automobilsku industriju
  • Delove za medicinske i laboratorijske uređaje
  • Delove za telekomunikacione uređaje
  • Delove za avio-industriju
  • Delove za električne uređaje
  • Proizvode od metala za ukrašavanje i dekoraciju

Sečenje vrlo fine geometrije bilo kog oblika

Pogodan za mnoge vrste materijala.

Lasersko sečenje metala se koristi za precizno oblikovanje metala pomoću laserskog snopa visoke energije. Proces se obično odvija u posebno opremljenoj laserskoj mašini koja se sastoji od laserskog izvora, optičkog sistema i pokretne platforme koja se koristi za pomeranje metala ispod laserskog snopa.

Prilikom laserskog rezanja metala, laserski snop visoke energije se fokusira na mali tačkasto područje metala, što dovodi do visoke temperature i brzog sagorevanja metala. Kako se laserski snop pomiče kroz metal, on izrezuje željeni oblik. Pored rezanja, lasersko rezanje metala takođe može da se koristi za graviranje i označavanje metala.

Laser je postupak razdvajanja u kom, u većini slučajeva, nije potrebna nikakva obrada posle postupka. Čak vrši i zaptivanje ivice tekstila poput sintetike ili tepiha tako da se ne raspadaju. Ovo štedi postupke naknadne obrade, kao što su mehaničko zaptivanje ili brušenje, u zavisnosti od vrste materijala koji se obrađuje.

Lasersko rezanje metala se često koristi za precizno oblikovanje metala zbog svoje visoke preciznosti i brzine rada. Međutim, proces zahteva posebnu opremu i obučeno osoblje, tako da može biti skuplje od drugih metoda oblikovanja metala.

 

Uvek spremni da Vas posavetujemo i odgovorimo na sve vaša nedoumice i pitanja.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, budite slobodni i pozovite nas, pošaljite upit putem kontakt forme ili nam pošaljite zahtev za ponudu.

Lasersko sečenje je garancija kvaliteta proizvoda, bilo da je u pitanju proizvodnja prototipa ili serijska proizvodnja. Mašine poslednje generacije omogućavaju efikasnost, visok kvalitet i vrlo brzu isporuku. Dugogodišnje iskustvo i tradicija su temelj našeg prilagođavanja svim vrstama i potrebama naših klijenata čak i onim najzahtevnijim.

Zahtev za ponudu