•   Blog   
  •   Blog   

O Nama

SZR Metalac

SZR Metalac

PROIZVODNJA METALNIH KONSTRUKCIJA I NJIHOVIH DELOVA

Mi smo kompanija koja se bavi laserskim sečenjem, plazma sečenjem metala i gasnim rezanjem metala. U ponudi imamo i usluge, kao i CNC savijanje i CNC sečenje makazama. Takodje, imamo i transport sopstvenim kamionima za sve svoje proizvode.

SZR Metalac Vam nudi širok spektar usluga iz oblasti obrade metala, lima kao i drugih vrsta materijala. Koristimo napredne tehnologije kao što su lasersko sečenje, plazma sečenje, gasno rezanje, CNC savijanje lima, zavarivanje i transport. Ove usluge su odlična dodatna ponuda za one koji zele da dodatno obrade svoje proizvode ili da ih spreme za dalju upotrebu. Fiber laser mašine za lasersko sečenje na kojima vršimo obradu metala i ostalih materijala koriste tehnologiju poslednje generacije.

Proizvodno uslužni asortiman je širokog spektra i jednom rečju u mogućnosti smo kreirati, seći i obraditi razne vrste materijala sa velikom preciznošću.

U našoj ponudi vršimo izradu ograda, kapija, nameštaja, rukohvata, gelendera, dekorativnih panela, metalnih gazišta, sklopova od metalnih cevi i ploča za razne industrijske i građevinske namene.

Postojimo punih 15 godina na tržištu sa preko hiljadu zadovoljnih kupaca kako na teritoriji Srbije tako i zemljama Evropske unije. Naša kompanija je aktivan učesnik uz redovnu pratnju svih sajamskih aktivnosti u oblasti obrade metala i kao takva prati sve trendove i najnovije mogućnosti obrade metala i ostalih materijala.

Mi poštujemo Vaše vreme i zalažemo se za maksimalno brz odgovor, brzo dostavljanje ponude, sa brzom i profesionalnom izradom Vašeg projekta.

U sklopu naše kompanije imamo specijalizovan vozni park velike nosivosti za transport gotovih delova i proizvoda. Takodje vršimo i slanje poštom Vaših projekata, manjih delova, komada kao i mogućnost transporta pikap vozilima.

Naš tim čine stručnjaci sa dugogodisnjim iskustvom u ovoj oblasti, a na raspolaganju smo za sve vaše potrebe vezane za precizno sečenje metala bilo da je u pitanju jedan komad, prototip, ili čitava serijska proizvodnja. Koristimo najsavremeniju opremu i tehnologiju za rad, čime osiguravamo visok nivo preciznosti i kvaliteta na svim našim proizvodima.

Sve u svemu, mi smo kompanija koja se pobrinula da pruži kompletnu ponudu usluga vezanih za sečenje metala, čime smo spremni da pomognemo našim klijentima da postignu uspeh u svom poslu.

KVALITET

POVERENJE

INOVATIVNOST

POUZDANOST

Pošaljite zahtev za ponudu ili naručite uslugu sečenja metala on-line

Po zaprimanjeu zahteva za ponudu ili narudžbenice odgovorićemo Vam u najkraćem mogućem roku. 

Za kreiranje zahteva za ponudu ili porudžbinu online potrebno je uneti određene informacije kao što su vrsta lima, debljina lima, količina, željeni rok izrade i upload skice / crteža.

Proizvodnja

Jedan deo atmosfere iz našeg proizvodnog objekta.

Brojevi koje govore o nama

Ukratko
0+
Zadovoljnih kompanija / klijenata
0
USPEŠNO REALIZOVANIH PROJEKATA
0+
GODINA VAŠ POUZDAN I SIGURAN PARTNER
0%
ODGOVARAMO SVIM IZAZOVIMA OBRADE METALA

Lasersko sečenje metala se koristi za precizno oblikovanje metala

Lasersko rezanje metala se često koristi za precizno oblikovanje pojedinačnih obrađenih komada metala i prototipova, jer omogućava visoku preciznost i brzinu rada.

Lasersko sečenje metala, plazma sečenje i gasno rezanje se mogu koristiti za oblikovanje različitih vrsta predmeta, uključujući:

  • Namenske delove za mašine i opremu
  • Delove za proizvode za domaćinstvo i kancelarijske potrebe
  • Reklamne panoe i svetlosne rasvete
  • Namenske delove za automobilsku industriju
  • Delove za medicinske i laboratorijske uređaje
  • Delove za telekomunikacione uređaje
  • Delove za avio-industriju
  • Delove za električne uređaje
  • Proizvode od metala za ukrašavanje i dekoraciju

Sečenje vrlo fine geometrije bilo kog oblika

Pogodan za mnoge vrste materijala.

Lasersko sečenje metala se koristi za precizno oblikovanje metala pomoću laserskog snopa visoke energije. Proces se obično odvija u posebno opremljenoj laserskoj mašini koja se sastoji od laserskog izvora, optičkog sistema i pokretne platforme koja se koristi za pomeranje metala ispod laserskog snopa.

Prilikom laserskog rezanja metala, laserski snop visoke energije se fokusira na mali tačkasto područje metala, što dovodi do visoke temperature i brzog sagorevanja metala. Kako se laserski snop pomiče kroz metal, on izrezuje željeni oblik. Pored rezanja, lasersko rezanje metala takođe može da se koristi za graviranje i označavanje metala.

Laser je postupak razdvajanja u kom, u većini slučajeva, nije potrebna nikakva obrada posle postupka. Čak vrši i zaptivanje ivice tekstila poput sintetike ili tepiha tako da se ne raspadaju. Ovo štedi postupke naknadne obrade, kao što su mehaničko zaptivanje ili brušenje, u zavisnosti od vrste materijala koji se obrađuje.

Lasersko rezanje metala se često koristi za precizno oblikovanje metala zbog svoje visoke preciznosti i brzine rada. Međutim, proces zahteva posebnu opremu i obučeno osoblje, tako da može biti skuplje od drugih metoda oblikovanja metala.

 

Uvek spremni da Vas posavetujemo i odgovorimo na sve vaša nedoumice i pitanja.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, budite slobodni i pozovite nas, pošaljite upit putem kontakt forme ili nam pošaljite zahtev za ponudu.

Lasersko sečenje je garancija kvaliteta proizvoda, bilo da je u pitanju proizvodnja prototipa ili serijska proizvodnja. Mašine poslednje generacije omogućavaju efikasnost, visok kvalitet i vrlo brzu isporuku. Dugogodišnje iskustvo i tradicija su temelj našeg prilagođavanja svim vrstama i potrebama naših klijenata čak i onim najzahtevnijim.

Zahtev za ponudu